FOTO: Novi dres Čelsija, tu je i RUSKA zastava

Izvor: Mondo, 17.Jul.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi dres Čelsija, tu je i RUSKA zastava

Interesantan, "retro" dizajn engleskog velikana za sledeću sezonu

Tražeći inspiraciju za rezervni dres sledeće sezone, u Čelsiju su posegli za "Mods" supkulturnim pokretom i pokušali da naprave originalnu opremu, koja će vratiti njihove navijače pedesetak godina unazad.

Tokom šezdesetih, Modsi su se oblačili suprotno od rokera, pomalo snobovski i uglađeno. Na Stamford bridžu su pokušali da pogode tu notu i tako je nastao dres koji je predstavljen javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u sredu.

I izazvao je velike pohvale.

Doduše, nekima je zapala za oko sitnica da dres na kragni ima šaru u bojama ruske zastave. I ako jeste splet okolnosti, opet je interesantan detalj, ako uzmemo u obzir to da je Roman Abramovič vlasnik "plavaca" i da je ove u poslednjih godinu dana zaoštrio svoj odnos sa Engleskom.

Pogledajte Čelsijev dres.

Inspired by Mod culture, which thrived in 1960s south-west London, our 2019/20 Nike away kit is here! It's a sharp look. It’s a Chelsea thing.Get yours: https://t.co/Wls7Ga23Xcpic.twitter.com/GBmhhanXc8

— Chelsea FC (@ChelseaFC) 17. јул 2019.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.