FOTO: Navijači Zvezde izabrali novi grb!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Navijači Zvezde izabrali novi grb!

Sada više nema dileme...

Sada je i definitivno!

Navijači Crvene zvezde, odnosno "članovi kluba", odlučivali su u prethodna tri dana o rasporedu zvezdica na novom grbu kluba - a sve povodom osvajanja i 30. titule šampiona države - i doneli su konačni sud.

Pobednički grb je sa tri zvezdice "u luku", koji je dobio 678 glasova, ispred dve opcije u kojima su zvezdice bile u liniji - 649 i 122 glasa.

To znači da neće doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do nove promene grba Crvene zvezde pošto je "u luku" već korišćen na opremi za novu sezonu, ali je klub ipak izašao u susret navijačima pošto je u javnosti vladalo podeljeno mišljenje o tome koja opcija je najbolja.

Šta vi mislite, da li je ovo najlepše rešenje?

Twitter Embed Code

Zvezdaši, izabrali ste!⭐️⭐️⭐️Ovako će izgledati Zvezdin novi grb!

[https://t.co/HhKJlfRLpu]⚪️#fkczpic.twitter.com/hPAqCWkmGc

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 30, 2019

Zvezdaši, izabrali ste!⭐️⭐️⭐️Ovako će izgledati Zvezdin novi grb![https://t.co/HhKJlfRLpu]⚪️#fkcz pic.twitter.com/hPAqCWkmGc— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 30, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.