FOTO: Kapiten, lider, legenda...

Izvor: Mondo, 21.Maj.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Kapiten, lider, legenda...

Džon Teri je odigrao svoj poslednji meč za Čelsi. Da li i u karijeri? Saznaćemo uskoro... Veoma emotivno popodne na "Bridžu".

"Kapiten, lider, legenda!"

Ovaj transparent posvežen Džonu Teriju već godinama, čini se i jače od decenije, donose navijači Čelsija na "Bridž" i to dovoljno govori koliko obožavaju čoveka koji je za ovaj klub debitovao još 1998. godine, a danas, 21. maja 2017. godine igra svoj poslednji meč za "plavce".

HEROJ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << I ANTIHEROJ: TERIJA ĆEMO PAMTITI PO OVOME!

Da li i u karijeri? Saznaćemo uskoro...

Džon Teri je počeo meč protiv Sanderlenda i napustio igru u 26. minutu, što je i njegov broj na dresu. Saigrači su mu napravili "špalir", pozdravio se sa svima, dobio ogroman aplauz, a onda ustupio mesto Gariju Kejhilu i - očekivano i sasvim normalno - nije mogao da zadrži suze.

Odigrao je 717 utakmica u svim takmičenjima za Čelsi, postigao 67 golova, a podigao je i 17 trofeja!

Čelsi će ove sezone imati priliku i da "prigrabi" još jedan FA Kup, i da Teri tako dođe do 18 trofeja sa ovim londonskim klubom, ali najverovatnije on tada neće biti u sastavu.

Pogledajte fotografije!

...i video snimke!

A fitting tribute to John Terry, who has made his final Chelsea appearance at Stamford Bridge.

[ @HLNinEngeland]pic.twitter.com/6nYNKMujJk

— B/R Football (@brfootball) May 21, 2017

John Terry receives a guard of honour as he is substituted in the 26th minute. No denying, a fantastic career at Chelsea. #CFCpic.twitter.com/7RKe2tyvAh

— Matt Lynch (@mattlyynch) May 21, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.