(FOTO) DIRLJIV GEST: Košarkaši Laborala izašli u majicama sa porukom podrške povređenom Bertansu

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) DIRLJIV GEST: Košarkaši Laborala izašli u majicama sa porukom podrške povređenom Bertansu

VITORIJA - Košarkaši Laboral Kuće su izašli na teren na meč 26. kola španske lige sa Valensijom sa majicama na kojima je bio lik njihovog saigrača Letonca Davisa Bertansa.

Letonac je pre nekoliko dana na utakmici Evrolige protiv Armanija ponovo povredio ukrštene ligamente kolena, a najverovatnije će morati da pauzira do kraja godine.

Košarkaši kluba iz Vitorije su napravili gest vredan pažnje, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su štampali majice sa Bertansovom slikom, njegovim brojem 42 sa dresa i porukom "Oporavi se brzo".

Bivši košarkaš Partizana je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija, a onda se zahvalio svima koji su mu uputili želje za brz oporavak.

1, 2, 3, DB!! Hoy todos con @DBertans_42 luciendo camisetas en apoyo a su compañero. #FuerzaDavis pic.twitter.com/2ucA68CWA0

Genial el gesto del @Baskonia con @DBertans_42 Todos estamos contigo Davis!!! A ver si podemos dedicarte la victoria! pic.twitter.com/iiPK54qbvV

#YoTambiénSoyEl42 #AnimoDavis #Baskonia pic.twitter.com/9Rw9ksPAmd

#top42 Tod@s con @DBertans_42 Eutsi #baskonia @Baskonia pic.twitter.com/cYdQWdBSwT

Descanso en el Buesa Arena. 44-40 ante @valenciabasket. #LBOVBC pic.twitter.com/TUfYQBZVPj
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dirljiv gest saigrača za Bertansa

Izvor: B92, 29.Mar.2015

Košarkaši Laboral Kuče na dirljiv način su pružili podršku svom saigraču Davisu Bertansu, kojem predstoji višemesečno odsustvo sa terena zbog povrede...Bertans je na utakmici sa Emporio Armanijem u Evroligi pokidao prednji ukršteni ligament kolena po drugi put u karijeri, zbog čega će pauzirati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.