FOTO: Čičarito, šta je to!?

Izvor: Mondo, 12.Maj.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Čičarito, šta je to!?

Meksički napadač iznenadio frizurom na poslednjoj utakmici ove sezone u Premijer ligi... Možda je opklada?

Da, ne čini vam se, to je Havijer Ernandez!

Meksički napadač poznat po nadimku "Čičarito" ovog popodneva iznenadio je navijače Vest Hema neobičnom frizurom, odnosno bojom kose koja je sada narandažsta, kada se pojavio na stadionu Votforda u poslednjem kolu Premijer lige za ovu sezonu.

Veći deo sezone Ernandez je bio "isblajhan", ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada je otišao korak više i definitivno ulazi na "top liste" najinteresantnijih frizura fudbalera. 

Ako mu je to bio cilj - definitivno je uspeo!

Kako se vama čini novi stajling Meksikanca koji nije počeo meč protiv Votforda, a ove sezone je za Vest Hem postigao ukupno sedam golova i verovatno sledi rastanak.

Foto: Guliver/Christopher Lee/Getty Images

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.