FOTO: Biće kao tepih – nova trava stiže u Humsku

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Biće kao tepih – nova trava stiže u Humsku

Idealna nagrada za igrače Partizana posle odlične partije u susretu sa Totenhemom na startu Lige Evrope. Uskoro će crno-beli dobiti i teren u skladu sa svojom sinoćnjom igrom. Naime, u Humskoj su počeli radovi na postavljanju nove trave, koja već neko vreme mori sve u taboru srpskog vicešampiona.

Ali sada će sve biti rešeno. Novcem FSS-a, kojem se žuri kako bi sve bilo spremno za 14. oktobar i susret reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije sa Albanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Termin koji savršeno odgovara crno-belima, jer je za 18. oktobar zakazan večiti derbi Partizana i Crvene zvezde. Do tada, mađarska trava već će se primiti na stadionu u Humskoj. Pitanje je samo gde će se igrati meč sa OFK Beogradom. Domaćinstvo je zamenjenjo, ali zbog oronulog Omladinskog stadiona sva je prilika da se neće igrati na Karaburmi. Prva opcija je trenutno stadion Obilića na Vračaru.

(FOTO: Twitter, FKPartizanBG)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(FOTO) POČELI RADOVI: Nova trava u Humskoj!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

BEOGRAD - Na stadionu Partizana počelo je uklanjanje trave sa terena i postavljanje nove, saopštio je beogradski klub...Posle prijateljske utakmice između Srbije i Francuske koja je odigrana pre 12 dana u Humskoj ulici igrači oba tima su se požalili na loš teren. Slično je bilo i posle sinoćnjeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.