FOTO: Albanske kladionice daju kvotu nula na pobedu Srbije

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Albanske kladionice daju kvotu nula na pobedu Srbije

Srbija će 8. oktobra gostovati Albaniji u okviru kvalifikacija za Evro 2016. godine, ali domaćini se trude da dodaju ulje na vatru u ionako usijanoj atmosferi uoči novog duela.

Prvi se prošle godine u Beogradu nije ni završio, zbog poznatog ubacivanja drona sa terorističkom zastavom "Velike Albanije", posle čega je ceo slučaj dospeo na Sud za sportsku arbitražu u Lozani, a Srbija ostala bez bodova.

Sada, pojedini mediji u Albaniji kao da dodatno pale vatru, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jedna tamošnja kladionica načinila je presedan i kao kvotu za pobedu Srbije u Elbasanu stavila je "nulu".

Taj potez više ponižava one koji su se odlučili na takav potez, nego naš nacionalni tim, koji na najbolji način može da se revanšira time što će u meču koji za nas nema preteran rezultatski značaj, izaći kao pobednik.

Zanimljivo je da su za pobedu Albanije dali kvotu 2.50, a za remi 3.20.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.