FOTKAN U NEZGODNOM TRENUTKU: Zbog ove sporne fotografije se oglasio i Novak: ”Kao da sam pijan na terenu”

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 18:58

FOTKAN U NEZGODNOM TRENUTKU: Zbog ove sporne fotografije se oglasio i Novak: ”Kao da sam pijan na terenu”

Fotografisan u nezgodnom trenutku...

Novak Đoković obradovao je ove sedmice svoje navijače partijama na terenima u Sinsinatiju, a nasmejao ih je komentarom na zvaničnom nalogu mastersa na Instagramu.

Organizatori turnira u Ohaju podelili su niz fotografija srpskog tenisera na Instagramu, a Đoković izgleda nije bio sasvim zadovoljan izborom.

- Haha, hvala što se objavili fotografije na kojima izgledam kao da sam pijan na terenu – prokomentarisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak.

Inače, slike su napravljene tokom duela drugog reketa sveta i Alehandra Davidoviča Fokine u drugom kolu.

Naime, Đoković je imao vremena i za komunikaciju sa navijačima. Jedna gospođa imala je privilegiju da sedi baš iza Novaka i nije želela da propusti svojih pet minuta slave. Stalno je fotografisala Novaka, na kraju je dobila i poljubac od najboljeg tenisera svih vremena.

Srbin je stigao do polufinala Sinsinatija, u kojem će se u petak boriti sa Aleksandrom Zverevom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.