FOTKA KOJA JE RASPLAKALA PLANETU: Fudbaleri Napolija se na jedinstven način oprostili od Maradone (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 10:06

FOTKA KOJA JE RASPLAKALA PLANETU: Fudbaleri Napolija se na jedinstven način oprostili od Maradone (VIDEO)

Tuga na jugu Italije.

Fudbaleri Napolija dočekali su Rijeku u Ligi Evrope u najtužnijem meču ikada odigranom u gradu pod Vezuvom, posle smrti klupske ikone Dijega Armanda Maradone.

Kao gest pažnje prema najboljem fudbaleru u istoriji, igrači Napolija su na teren izašli sa dresovima na kojima je stajala “desetka” i Maradonino prezime. Nije bili publike zbog pandemije korona virusa, ali je u blizini objekta koji će poneti ime po legendarnom Argentincu bilo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta koji je došao da oda počast “najvećem”.

Jedan od onih kome je baš teško pala Dijegova smrt bio je belgijski ofanzivac Dris Mertens, koji je putem društvenih mreža bio u kontaktu sa slavnim prethodnikom.

- izvinio sam se Maradoni što sam postigao više golova od njega i jer je moje ime bilo smešteno pored njegovog, a to nije u redu. On je bio i uvek će biti jedinstven. Zato je bilo teško poneti taj dres. Na neke načine to je uvek bio san, ali ne ovako – rekao je Mertens.

Napoli je savladao Rijeku sa 2:0 u četvrtom kolu Lige Evrope.

In the Napoli vs Rijeka match in the Europa League, all Napoli players use the number 10 as a form of respect for Napoli's greatest legend, Diego Maradona. #Maradona #Maradona60 #MaradonaRIP #Napoli #SSCNapoli pic.twitter.com/FrS3D1teEH

— ꧁ꦲꦃꦩꦠ꧀​ꦮꦶꦢꦶꦪꦤ꧀ꦠꦺꦴ꧂ (@ahmatwidianto) November 27, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.