FOTKA DANA: Nisam želeo ovakav oproštaj od navijača Čelsija!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTKA DANA: Nisam želeo ovakav oproštaj od navijača Čelsija!

"Osećao bih se kao da nisam profesionalac, zato su sada u meni pomešane emocije", rekao je Frenk Lampard...

Bilans Frenka Lamparda je sledeći - 648 utakmica u dresu Čelsija i 211 pogodaka...i jedan protiv svog bivšeg kluba!

Momenat kada je Manuel Pelegrini, u 78. minutu uveo prekaljenog vezistu u igru za mnoge je bio ispunjen emocijama, a niko nije mogao ni da sanja da će upravo Lampard presuditi doskorašnjim saigračima...

"Probudio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam se jutros i nisam znao šta želim od meča", iskreno je počeo Super Frenki neposredno posle utakmice.

"Malo sam izgubljen sad. Teško je sve ovo. Proveo sam prelepih 13 godina u Čelsiju i definitivno nisam očekivao da uđem u igru i postignem pogodak".

Koliki je profesionalac legendarni as Plavaca iz Londona govori i činjenica da nijednog trenutka nije oklevao kada se našao u prilici da postigne gol. Već je uputio vrhunski udarac ispod noge Džona Terija i dokazao da je zaista veliki majstor.

"Bio je to težak udarac za mene. Da sam ušao u igru i da nisam dao sve od sebe, mrzeo bih sebe posle. Osećao bih se kao da nisam profesionalac, zato su sada u meni pomešane emocije".

U trenutku kada je ulazio u igru, navijači Čelsija su gromoglasnim aplauzima pozdravili svog miljenika i pevali mu "Super Frenki" sve vreme. Na kraju utakmice Lampard je prvo otrčao do tribine gde su se nalazili njegovi verni prijatelji, koji su mu i dalje aplaudirali i pevali...kao da se ništa nije dogodilo.

"Navijači Čelsija su mi pevali i aplaudirali... Ovo je definitivno jako težak, emotivan dan za mene. Nisam želeo da se na ovaj način oprostim od navijača Čelsija", zaključio je 36-godišnji ofanzivni vezista.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.