FMP uspešan protiv Nemaca: Poražena ekipa Merlinsa

Izvor: BKTV News, 28.Avg.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP uspešan protiv Nemaca: Poražena ekipa Merlinsa

Klub iz Železnika odlično otpočeo seriju pripremnih mečeva pred nastupajuću sezonu

Košarkaši FMP-a pobedom su otvorili pripremni period pred start nove takmičarske sezone, pošto su u dvorani "FMP Arena" u Železniku savladali ekipu Merlinsa sa 95:78 (23:23, 15:21, 33:14, 24:20).

Nakon izjednačenog početka, ekipa domaćina je kako je odmicala utakmica, pojačavala ritam, i na kraju došla do ubedljive pobede, a trener Jovanović je podelio minutažu i ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << šansu svim igračima. U ekipi vicešampiona Srbije, najraspoloženiji bili su sa po 14 poena Apić, Pot i Ret.

"Nadam se da ćemo uspeti da što bolje iskoristimo trening utakmice da bi se igrači što bolje pripremili za izazove koji nas očekuju u ABA ligi ove sezone", rekao je prvi strateg FMP-a, Vlada Jovanović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.