FMP srušio Megu – na korak od finala

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 20:07

FMP srušio Megu – na korak od finala

Košarkaši FMP Železnika pobedili su Megu rezultatom 75:72 u prvom meču polufinala Superlige Srbije.

FMP je ostvario veliku pobedu nad Megom na gostujućem parketu i sada je tako blizu plasmanu u finale i duelu sa Crvenom zvezdom koja je u finalu Košarkaške Superlige Srbije.

Igra se na dve dobijene utakmice, pa će FMP na svom parketu moći da "overi" plasman u finale ovog takmičenja.

Mega je pred start poslednjih deset minuta vodila, imala i veliku inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa stigli do dvocifrene prednosti od 11 poena koja je i bila najveća u ovom susretu.

Ipak, potpuno je FMP preokrenuo utakmicu ubacio 25 poena i poenima Meninga sa lnijie za slobodna bacanja došli do 75:72 na 6 sekundi pre kraja.

Aut sa strane za Megu je izvodio Mušicki, lopta je trebalo da ide u ruke Cerovini, ali je išla kod Uskokovića koji je sa devet metara šutirao za produžetak i promašio pa je FMP ostvario pobedu.

Mening je sa 16 poena bio najefikasniji, 13 je imao Matović, 11 Izundu i 10 Stepanović. Na drugoj strani, sa 17 poena je najefikasniji bio Cerovina, 14 je imao Rudan, a 13 Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FMP srušio Megu – na korak od finala sa Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2023

Košarkaši FMP Železnika pobedili su večeras u gostima ekipu Mege rezultatom 75:72 (19:21, 14:19, 17:14, 18:25) u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.