Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 16:30

FMP rešio pitanje trenera do 2022.

Vladimir Jovanović produžio ugovor i dobio dva pojačanja

Osma godina kako je u sistemu FMP-a. Bio je pomoćni trener, predvodnik kadetskog tima Crvene zvezde – a dobro su poznate relacije kluba iz Železniak i crveno-belih – do titule državnog prvaka, od 2017. je samostalno šef stručnog štaba Pantera, a na klupi će Vladimir Jovanović izvesno ostati još dve godine.

FMP je potvrdio da je jedan od najperspektivnijih stratega mlađe garde (u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << martu proslavio 36 rođendan) potpisao novi ugovor, kojim je predviđeno da u beogradskom pregrađu bude do kraja takmičarske 2021/22.

Koliko je Jovanović cenjen u esnafskim okvirima pokazuje i informacija da ga je zimus novi selektor Igor Kokoškov priključio stručnom štabu reprezentacije Srbije.

FMP je tokom utorka, takođe na period od po dve godine, potpisao ugovore sa Nemanjom Nenadićem (26) i Markom Radonjićem (27). Nenadić se praktično vratio u Železnik (igrao u sezoni 2017/18), pokriva pozicije beka i krila, a tokom karijere je igrao još za Dunav, Crvenu zvezdu i Megu. Radonjić je bek, pristigao posle sezone provedene u bugarskom prvaku Balkanu iz Botevgrada, a u Srbiji je igrao za Napredak, Slogu, Vojvodinu, Borac iz Čačka, Dinamik i Novi Pazar, uz epizodu u slovačkoj istri.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.