FMP protiv neporaženog Uniksa

Izvor: B92, 10.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP protiv neporaženog Uniksa



Košarkaši FMP-a u utorak nastavljaju takmičenje u ULEB kupu, a njihov meč devetog kola sa Uniksom iz Kazanja može imati uticaj samo na redosled u grupi, s obzirom na to da su se obe ekipe već plasirale u drugu fazu.

Rival ekipe iz Železnika je jedina dio sada neporažena ekipa u takmičenju, a u prvom duelu u Tatarstanu FMP je deklasiran 90:65, ali je trener "pantera" Vlada Vukoičić izrazio uverenje da njegova ekipa može da napravi iznenađenje i savlada Ruse, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su već obezbedili prvo mesto u grupi C.

"Oba tima su ispunila rezultatske ciljeve i plasirala se u osminu finala tako da će igrati rasterećeno, što bi mogla da bude naša šansa. Takve utakmice mogu često da poprime čudan tok i rezultat ne mora da bude objektivan i realan", rekao je Vukoičić za Betu.

On je ocenio da Uniks realno ima kvalitetniji sastav i 10-ak igrača koji su sposobni da reše utakmicu.

"Naša prednost je veći motiv zbog mladosti ekipe i želje za dokazivanjem, sticanjem reputacije, ali i domaći teren. Tok utakmica će, ipak, zavisiti od angažovanosti igrača Uniksa", rekao je Vukoičić.

FMP će protiv Uniksa igrati bez Branka Jorovića koji će propustiti duel zbog zdravstenih problema.

Jorovića će zameniti Miroslav Raduljica, a u timu neće biti ni Miljana Pupovića, koji je u decembru došao u FMP iz Hemofarma, ali nema pravo nastupa u prvom krugu ULEB kupa, jer je već igrao za Vrščane u istom takmičenju.

Utakmica u Železniku počinje u 20 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.