FMP potvrdio plasman u polufinale plej-ofa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP potvrdio plasman u polufinale plej-ofa

BEOGRAD - Košarkaši FMP-a pobedili su večeras u Železniku ekipu valjevskog Metalca sa 76:66 (19:9, 20:23, 16:17, 21:17) u utakmici šestog kola Grupe A Svislajon Superlige i potvrdili plasman u polufinale šampionata sa druge pozicije.

FMP-u je to treća pobeda u takmičenju, dok je Metalac zabeležio peti poraz. Valjevski tim je Superligu završio na poslednjem mestu u grupi.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Filip Čović sa 18 poena, Dragan Labović ubacio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 15 poena, a Branko Lazić dodao je na to još 11 poena.

Jovan Teodosić bio je najzapaženiji u Metalcu sa 21 poenom, dok su Radomir Marojević i Nikola Mićević postigli po 12 poena.

U drugoj utakmici Grupe A večeras u Beogradu igraju Partizan i Vojvodina. Novosađani će, bez obzira na ishod meča, završiti na trećem mestu, ali neće moći da igraju baraž za plasman u Jadransku ligu sa treće plasiranim iz Grupe B Superlige.

Vojvodina je ove sezone regionalno takmičenje završila na poslednjem mestu i nema pravo povratka u ligu sledeće sezone.

Plasman u regionalno takmičenje izboriće čačanski Borac ili vršački Lajonsi, koji u Grupi B imaju učinak 1-4. Borac večeras gostuje Hemofarmu, a Lajonsi dočekuju Crvenu zvezdu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SL: FMP izborio plasman u plej-of

Izvor: B92, 27.Apr.2009

Košarkaši FMP Železnika pobedili su Metalac rezultatom 76:66 (19:9, 20:23, 16:17, 21:17) u poslednjem kolu Superlige i tako su obezbedili plasman u plej-of. ..Najbolji u taboru 'Pantera' bio je plej Filip Čović sa 18 poena (0-1 za dva, 5-10 za tri) i 3 asistencije, dok je Dragan Labović zabeležio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.