FMP počeo pripreme, svi igrači su dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 16:55

FMP počeo pripreme, svi igrači su dobro

Okupili se "panteri".

Košarkaši FMP-a okupili su se u danas posle dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa i uradili neophodna testiranja uoči nastavka treninga.

Na testiranju, uključujući i test na Covid 19, bila su 22 domaća igrača, kao i članovi stručnog štaba i deo menadžmenta kluba koji je u svakodnevnom kontaktu sa ekipom.

- Biće teško vratiti se posle skoro dva meseca pauze, ova je situacija svima nepoznata i niko ne zna kako se ponašati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ono što je dobro svi igrači su zdravi, njihove porodice takođe, svi su trenirali koliko su mogli. Drago mi je što smo se skupili, od sledeće nedelje krećemo sa treninzima - izjavio je trener Vladimir Jovanović.

FMP je u trenutku prekida ABA lige zauzimao sedmo mesto na tabeli sa skorom 10-11.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.