FMP ne prodaje ulaznice za utakmicu sa Partizanom

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 16:51

FMP ne prodaje ulaznice za utakmicu sa Partizanom

Košarkaški klub FMP saopštio je da neće prodavati ulaznice za predstojeću utakmicu protiv Partizana u ABA ligi.

Kako se navodi, ulazak u dvoranu biće dozvoljen samo vlasnicima godišnjih karata, sponzorima i delegaciji gostujuće ekipe, u skladu sa propozicijama ABA lige.

Utakmica 20. kola ABA lige izmedju FMP-a i Partizana igra se u subotu od 19 časova u Železniku.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP ne prodaje karte za meč sa Partizanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022

Košarkaški klub FMP saopštio je danas da neće prodavati ulaznice za meč protiv Partizana u ABA ligi...Ekipa iz Železnika u derbiju 20. kolu regionalnog takmičenja u subotu dočekuje Partizan u 19 sati..."KK FMP obaveštava javnost da prodaje ulaznica neće biti, kao ni bilo kakve distribucije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Fudbaler Lestera promenio nacionalnost

Izvor: B92, 10.Feb.2022

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) odobrila je igraču Lestera Ademoli Lukmanu da promeni nacionalnost, pa će umesto za Englesku igrati za Nigeriju...Lukman trenunto igra za Lester na pozajmici iz Lajpciga...On je igrao za mlade selekcije Engleske, a sa reprezentacijom uzrasta do 20 godina osvojio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.