FMP na pripremama na Zlatiboru

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP na pripremama na Zlatiboru

Ekspedicija KK FMP nalazi se od 24. aprila na Zlatiboru, gde se priprema za početak srpske lige.

Ekipa FMP-a znatno je podmladila tim u ovoj godini, ostala bez nekoliko ključnih igrača, ali ostvarila solidne rezultate.

Bez obzira na mladu ekipu, tim iz Železnika ima svoje ambicije u domaćoj ligi. Milovan Stepandić, trener KK FMP zadovoljan je postignutim na mini pripremama. U prvom timu svi igrači su zdravi, pa se u klubu sa velikim nestrpljenjem očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi duel sa Partizanom i start domaće lige.

Ekipu su po završetku NLB lige priključeni Rastko Dramićanin (KK Borac) i Miloš Dimić iz Mladog tima FMP-a. Ekspedicija KK FMP-a se u Beograd vraća u četvrtak u večernjim časovima, a do početka domaće Super lige planiran je i kontrolni meč sa ekipom

Lajonsa iz Vršca (subota 04.04.). Do početka prvenstva populatrni "Panteri" će trenirati u hali u Železniku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.