FMP komotno zgazio Zadar, Lazarević zreo za Jadransku ligu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP komotno zgazio Zadar, Lazarević zreo za Jadransku ligu

Dobre role protiv šestoplasiranog tima regionalnog takmičenja imali i Filip Čović, Ognjen Dobrić i Dragan Apić...

Veliku pauzu između kraja Jadranske lige i početka nacionalnih šampionata košarkaši FMP i Zadra iskoristili su da odigraju prijateljski susret zatvorenog tipa u Železniku, u kojem su Panteri lako porazili tim iz višeg ranga - 86:72.

Puleni Slobodana Klipe pokazali su da razlika između najboljeg kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Košarkaške lige Srbije i šestoplasirane ekipe Jadranske lige nije prevelika, te da bi talentovani sastav iz Železnika komotno mogao da se takmiči i u najjačem društvu.

Pobedu domaćinu doneo je mladi Stefan Lazarević koji je ujedno bio i najefikasniji igrač kompletnog meča sa 20 poena, ali i sedam skokova, dve ukradene lopte i jednom asistencijom. Dobre role imali su i Filip Čović sa 16 poena i devet završnih dodavanja, dok su i talentovani mladići Ognjen Dobrić i Dragan Apić iskoristili svoje minute na parketu. Prvi je imao 12 poena i sedam uhvaćenih lopti, dok je drugi uz 11 koševa takođe skupio sedam skokova.

Kod gostiju 19 poena imao je Filip Kraljević, koji je takođe sedam puta bio najviši u skoku, dok je 11 koševa, četiri asistencije i tri skoka, ali i pet izgubljenih lopti skupio Boris Barać.

Zadar će u petak nastaviti svoju malu turneju po Beogradu i odigrati prijateljski meč protiv Partizana, dok je FMP proslavio i šampionsku titulu osvojenu na dominanti način u KLS, uz čak 24 pobede i tek dva poraza.

(FOTO: MN Press, MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kao da nije pripremni meč: Partizanov Vrabac trojkom srušio Zadar u produžetku

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2016

Poslednji takmičarski meč Partizan je odigrao 7. marta, kada je u Ljubljani izgubio od Olimpije posle čak četiri produžetka..Košarkaši Partizana veliku i ne baš normalnu pauzu između kraja Jadranske i početka domaće Superlige koriste za naporne treninge, a u petak su odigrali i prvu pripremnu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.