FMP je najprijatnije iznenađenje ABA lige

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"FMP je najprijatnije iznenađenje ABA lige"

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević smatra da je njegova ekipa konačno ušla u pravu formu.

Mega je u poslednjem meču 13. kola ABA lige uspela da savladala FMP sa 95:91, pred 1.100 gledalac u Hali sportova Ranko Žeravica.

Milojević je na konferenciji za štampu istakao da njegova ekipa nije posustala ni kada je FMP igrao dobro.

"U situaciji u kojoj smo, svaka pobeda je zlata vredna. Evidentno je da igramo bolje, da smo konačno pronašli željenu formu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << FMP je jedna od najboljih ekipa u ligi, najprijatnije su iznenađenje regionalnog takmičenja. Ako smo njih uspeli da pobedimo, to je dokaz da možemo da igramo protiv svih. Bili smo hrabri, a kada je FMP igrao dobro nismo posustali. Sa Perijem i Nenadićem dobili smo mnogo. To su karakterni igrači, pravi fajteri i to se dobro prenelo na ekipu. Ovo je dobar podstrek za moju mladu ekipu da budemo još bolji. FMP-u i Vladi Jovanoviću želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", rekao je Milojević.

Košarkaše Mege očekuje meč sa Zadrom, koji je veoma važan u borbi za opstanak u regionalnom takmičenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.