FMP ispustio +13, bez usluge za Megu!

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP ispustio +13, bez usluge za Megu!

"Panteri" imali i +13 tokom drugog dela igre, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost i da učine uslugu za Megu.

Borba za opstanak će se, ipak, nastaviti.

FMP je mogao da učini veliku uslugu Mega Bemaksu i da savlada Zadar večeras u dvorani "Krešimir Ćosić", ali se to nije desilo.

Zadar je slavio poslednji put protiv Mege 5. januara, od tada ne zna za pobedu, tačnije, nije znao sve do danas kada su savladali još jedan beogradski tim. Domaćin je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bolji rezultatom 81:76.

Meč je bio neizvestan od starta, a prvu osetniju prednost stekao je FMP kada je poveo sa 7 poena u drugoj četvrtini. Ta prednost je kasnije tokom treće deonice narasla i na +13, ali je Zadar u toj deonici imao seriju 6:0, pa onda još jednu seriju 7:0 za egal pred ulazak u poslednji kvartal.

Tamo domaćin prisebniji, zaslužena pobeda, najviše je ovim porazom izgubila Mega koja će morati da savlada Igokeu u narednom meču.

Fundić sjajan u Zadru sa 27 poena (13/17 za dva), Vuković je dodao 17. Na drugoj strani Đorđević jedini raspoložen i dvocifren, imao je 23 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludi minut uništio Igokeu, Mega više nije u zoni ispadanja

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2020, 14:54

Ispit sezone za Megu je uspešno položen! Ruku na srce, nije bilo baš lagano kako se isprva činilo, ali trijumf se piše. Košarkaši Dejana Milojevića ušli su danas u meč protiv Igokee svesni da samo pobeda dolazi u obzir i do nje su do kraja i došli u dramatičnoj poslednjoj četvrtini, uprkos...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.