FMP i Mega lako do trijumfa

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 23:47

FMP i Mega lako do trijumfa

Košarkaši FMP-a i Mege stigli su do pobeda u Košarkaškoj ligi Srbije.

Ekipa iz Železnika je bila bolja od Zlatibora i to ubedljivo rezultatom 112:81.

Bo Bič je bio najefikasniji sa 22 poena, Čarls Mening i Ranko Simović su dodali po 16, dok su Marko Pavićević i Aleksa Stepanović brojali do 15. Na drugoj strani Džordan Votson je meč završio sa 23 poena, 16 je dodao Sandi Grubelić, a Aleksa Čabrilo 15.

To je za FMP drugi trijumf nakon onog protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Spartaka i trenutno su prvi ispre OKK Beograda koji je na skoru 1-0 i tek treba da odigra svoj meč protiv Subotičana.

Pre ovog susreta, odigran je onaj između Mege i Vojvodine. Za ekipu Marka Baraća je ovo bio prvi susret koji su rešili u svoju korist rezultatom 83.74.

Danko Branković je bio najbolji akter susreta sa 27 poena i 12 skokova, dok je Malkolm Kazalon imao 25 poena . Kod Novosađana je sa 22 poena najefikasniji bio MVP regularnog dela Dušan Beslać, po 11 su ubacili Nikola Manojlović i Marko Ljubičić, dok je do 10 brojao Nikola Gaćeša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.