FMP dobio još jedan srpski derbi

Izvor: B92, 24.Okt.2021, 14:04

FMP dobio još jedan srpski derbi

Košarkaši FMP slavili su protiv Mege kao gosti sa 89:82 u susretu 5. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika je tako dobila još jedan srpski derbi u regionalnom takmičenju pošto su prošle nedelje slavili protiv ekipe Borca.

U prvoj četvrtini bilo je neizvesno, Mega je tu deonicu dobila poenom razlike (22:21), ali je na poluvremenu FMP imao prednost, 48:38.

Uspela je Mega da u četiri navrata u trećoj četvrtini stigne do izjednačenja, ali je FMP dodao gas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u poslednjih deset minuta i stigao do pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Brajs Džons sa 24 poena, Garet Nevels je postigao 17, a Danilo Tasić 15 poena.

U timu Mege, Dajšon Smit hje postigao 17 poena. Matković i Kazalon su postigli po 13, a Nikola Jović i Aleksander Balcerovski po 12.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP ne staje: Džons dodao gas u 4/4 i povukao Pantere na drugo mesto ABA lige

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021

Tim iz Železnika vezao četvrtu pobedu! Kao gost savladao Megu 89:82..Na početku drugog poluvremena FMP je vodio 12 poena razlike protiv Mege, ali je u poslednju deonicu utakmice 5. kola ABA lige ušao sa samo "plus dva"...Snažnim zakucavanjem Boriše Simanića iz drugog pokušaja domaćin je izjednačio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Preokret Nice protiv Liona u poslednjih 10 minuta

Izvor: B92, 24.Okt.2021

Fudbaleri Nice slavili su u utakmici 11. kola Lige 1 protiv Liona, 3:2 (0:1).

Nastavak na B92...

Jadranska liga: Uspešni podgorički brucoši čekaju talentovane zagrebačke klince

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 12:20

Studentski centar - Cibona u 18 časova..Iako "brucoši", podgorički Sudenti su već položili dva ispita u Prvoj ABA ligi u prva četiri kola. Pobedili su Zadar, a zatim u prošlom kolu slavili u Splitu, pa večeras protiv Cibone (18.00) očekuju da mogu da nastave uzlasnom linijom. Zagrebački klub...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.