FMP dobio Split posle dva produžetka uz isključenje Filipa Čovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 00:12

FMP dobio Split posle dva produžetka uz isključenje Filipa Čovića

Dramatičan meč...

U okviru 15. kola ABA lige košarkaši FMP-a su na domaćem terenu pobedili Split posle dva produžetka rezultatom 96:92.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Nemanja Nenadić sa 23 poena, a efikasni su bili i Marko Radovanović (13), Marko Pecarski (11) i Stefan Đorđević (10).

U gostujućoj ekipi najbolji je bio Marko Luković sa 26 poena.

Sa meča je isključen košarkaš FMP-a, Filip Čović, na 20-ak sekundi do kraja utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle verbalne rasprave sa Pavlom Marčinkovićem. Prvobitno su obojica dobili tehničke greške, a Čović je potom isključen posle prigovora sudiji.

Sa tribina je utakmicu posmatrao i Nebojša Čović, koji je tako propustio deo prenosa njegove Crvene zvezde koja je deklasirana u Valensiji u okviru 20. kola Evrolige (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.