FMP  Radnički (18.00)

Izvor: B92, 28.Apr.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP " Radnički (18.00)

U petom kolu Superlige Srbije FMP će ugostiti kragujevački Radnički, jednog od glavnih konkurenata za prva četiri mesta.

Atmosfera u ekipi iz Železnika je odlična, vredno se radi i forma je u usponu, što raduje sve u klubu, a pogotovo trenera Boška Đokića. "U istoj smo situaciji kao i protiv Zvezde, samo što sada moramo da pobedimo. Sa njima smo se ove sezone već sastajali, tako da se dobro poznajemo", istakao je Đokić.

Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iskusna ekipa, cenimo to, ali računamo na pobedu koja uz angažovanu igru i ozbiljan pristup ne bi trebalo da izostane", dodao je Đokić.

Plejmejker FMP-a Filip Čović istakao je da je duel sa Kragujevčanima možda i najbitnija utakmica sezone.

Jako je bitno da pobedimo jer nam je Radnički, uz Zvezdu, glavni konkurent za to četvrto mesto. Naravno, ako nam se pruži prilika za viši plasman, mi ćemo je iskoristiti, ali prvo da pobedimo ovu utakmicu, ona nam je prioritet. Verujem u svoje saigrače i sebe, a samim tim i u pozitivan ishod ovog susreta", naglasio je Čović.

Utakmica između FMP-a i Radničkog igra se u Železniku od 18 časova, a cena ulaznica je 1.000 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“Panteri” znaju sa Radničkim

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2010

Košarkaši FMP Železnika savladali su u 5. kolu Super lige kragujevački Radnički sa 82: 68 (21:21, 26:16, 18:18, 17:13) i tako stigli do trećeg trijumfa u sezoni. Meču Železniku domaćin je rešio u drugom kvartalu i tako popravio šanse za plasman u plej-of.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.