FMP PRAVI MOĆAN TIM: Potpisao je Balša

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 12:11

FMP PRAVI MOĆAN TIM: Potpisao je Balša

Zvanično se klub oglasio.

KK FMP je doveo pojačanje iz Mornara. Doskorašnji igrač Barana Balša Živanović (22) novi je član tima iz Železnika.

On spada u grupu najtalentovanijih bekova Evrope,imao dobru ulogu u Mornaru, ali je odlučio da ne stavi paraf na novi ugovor, neko da se okrene novom izazovu.

Mladi plejmejker i dosadašnji prvotimac Mornara iz Bara, Balša Živanović (188, 2001) potpisao je trogodišnji ugovor sa KK FMP SoccerBet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Balša, dobro došao! 👐#kkfmp #panteri pic.twitter.com/cMRFnLqFLh

— KK FMP SoccerBet (@BCFMP) June 25, 2023

Živanović će braniti boje FMP Železnika koji u sezoni koja sledi ima velike ambicije kako u ABA ligi, tako i u FIBA Ligi šampiona.

Podsećanja radi, pre Balše Živanovića u Železnik su stigli Luka Aščerić, Bojan Subotić, Lamont Tarner, Džordan Voker, a ekipu su napustili Ebuka Izundu i Čarls Mening, koji su se zajedno preselili u nemačko Oldenburg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.