FKCZ: Saopštenja sada i interno

Izvor: B92, 14.Okt.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKCZ: Saopštenja sada i interno

Neobično je da igrači i uprava istog kluba komuniciraju putem medija, ali eto, u srpskom fudbalu događa se i to.

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Milijaš poslao je u ime celog tima otvoreno pismo javnosti, a uprava je u saopštenju poručila da su igrači prekršili interni dogovor.

U obraćanju upućenom pre svega navijačima Crvene zvezde Milijaš je odbacio mogućnost štrajka o kojem su pisali mediji. On navodi i da je cilj Zvezde i dalje titula, iako situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opisuje kao alarmantnu.

Posle medijske rasprave sa čelnicima drugih klubova i FSS, vodeći ljudi FKCZ nove partnere našli su u sopstvenim redovima. U saopštenju kluba između ostalog se navodi da će sa fudbalerima biti obavljen razgovor kada se vrate sa mini priprema, kao i da će probleme pokušati da reše unutar kluba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FKCZ: Saopštenja sada i interno

Izvor: B92, 14.Okt.2013

Neobično je da igrači i uprava istog kluba komuniciraju putem medija, ali eto, u srpskom fudbalu događa se i to...Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Milijaš poslao je u ime celog tima otvoreno pismo javnosti, a uprava je u saopštenju poručila da su igrači prekršili interni dogovor...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.