FKCZ: Dimitrijević sudio po zadatku

Izvor: B92, 05.Nov.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKCZ: Dimitrijević sudio po zadatku

Na stadionu Crvene zvezde od 18 časova biće održana vandredna sednica Upravnog odbora 'crveno-belih' zbog suđenja Dejana Dimitrijevića na meču sa Jagodinom.

Jagodinci su na "Marakani" u subotu slavili sa 2:1, pošto je Dimitrijević dosudio jedanaesterac posle prekršaja van šesnaesterca posle kojeg su gosti izjednačili posle vođstva 'crveno-belih', a od tada su iz kluba iz Ljutice Bogdana stigle brojne optužbe na račun sudije i njegovih pomoćnika.

V.d. generalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretara Zvezde Stefan Pantović ističe da je Dimitrijević sudio po zadatku u intervjuu za „Sport“.

Jasno je da smo slabo igrali u prvom poluvremenu, ali je nastavak bio mnogo bolji kada smo došli do prednosti. U pojedinim trenucima nismo imali ni sreće, ali nema razloga da nas sudije kradu na očigled svih. Videlo se odmah, već na stadionu da je faul bio bar dva metra van šesnaesterca i da nema razloga da se pokaže na belu tačku“, rekao je Pantović, „Generalno, na Upravnom odboru ćemo razmotriti zašto je ovakav odnos arbitata prema Zvezdi. Nije nam jasno jer se videlo iz aviona da je doneo pogrešnu odluku. Naša ocena je da je to odradio smišljeno i tendenciozno i bez konsultacije sa saradnicima koji su imali bolji uvid u kompletnu situaciju. Oni nisu hteli ili smeli da mu kažu da je pogrešio, a ne bi bilo prvi put da se odluka promeni“.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FKCZ: Dimitrijević sudio po zadatku

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2012

Na stadionu Crvene zvezde od 18 časova biće održana vandredna sednica Upravnog odbora ’crveno-belih’ zbog suđenja Dejana Dimitrijevića na meču sa Jagodinom.Jagodinci su na „Marakani“ u subotu slavili sa 2:1, pošto je Dimitrijević dosudio jedanaesterac posle prekršaja van šesnaesterca...

Nastavak na OkRadio.rs...

Mihajlović: FSS ne radi protiv Crvene zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Nov.2012, 01:44

Siniša Mihajlović, selektor Srbije, smatra da Fudbalski savez Srbije radi dobro, uprkos optužbama koje na račun rukovodstva srpske „kuće fudbala“ konstantno stižu iz njegovog bivšeg kluba.. . Posle izgubljene utakmice od Jagodine, iz Crvene zvezde ponovo upiru prstom u sudijsku organizaciju,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.