FK Vojvodina: Za titulu Polo

Izvor: B92, 23.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Vojvodina: Za titulu "Polo"



Ako večeras u Groningenu naša mlada reprezentacija u finalu Prvenstva Evrope savlada Holandiju, stručni štab i igrače našeg mladog nacionalnog tima fudbalski klub Vojvodina nagradiće sa 50.000 evra, a svoje članove, golmana Kahrimana i Kačara, sa automobilima iz sopstvenog voznog parka, marke "polo”, odlučeno je na sednici UO FK Vojvodina, koju je obrazložio predsednik kluba Ratko Butorović.

"Ovim želimo da pružimo podršku selektoru Đukiću i njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izabranicima na putu ka tituli prvaka Evrope jer smatramo da je potpuno zaslužuju. Momci imaju znanje, volju, ne nedostaje im hrabrosti i pokazali su se kao izuzetno talentovani i zaslužuju da dođu do šampionskog trona. Još tokom priprema u Novom Sadu selektoru sam rekao da će reprezentacija igrati u finalu, on nije verovao da je to moguće, a ispostavilo se da sam bio u pravu. Takođe, ako već Beograđani mogu da spremaju doček našim mladim fudbalerima u slučaju osvajanja prvog mesta, zašto ne bi i mi to u Novom Sadu, gde takođe ima veliki trg i sigurno je da bi mnogi građani došli da pozdrave Kahrimana, Kačara, Petkovića, trenere Govedaricu i Vasića" zaključuje Ratko Butorović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.