FK Sarajevo dočekuje FK Borac u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Sarajevo dočekuje FK Borac u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH

SARAJEVO - U sklopu prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva u srijedu na stadionu ''Koševo'' dočekuju banjalučki Borac.

Izabranici Mehe Kodre vrijedno se spremaju za nadolazeći duel protiv Borca, a ono što naročito veseli stručni štab sarajevskog premijerligaša je odličan zdravstveni bilten uoči meča s Banjalučanima, saopšteno je iz FK Sarajevo.

"Svi igrači su spremni i u trenažnom procesu, te konkurišu za sastav u srijedu. Veseli >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nas dobro stanje u ekipi. U proteklim danima manje udarce su zadobili Cimirot i Radovac, ali su i oni u međuvremenu priključeni treninzima, te stoje na raspolaganju stručnom štabu", rekao je klupski fizioterapeut Mirza Marevac.

Sarajevo i Borac prvu utakmicu Kupa igraće u srijedu, 11. marta u 18 sati na stadionu ''Koševo''.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.