FK Radnički: Argentinac od utorka na probi

Izvor: KGsport.info, 13.Jul.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Radnički: Argentinac od utorka na probi

Fudbaleri Radničkog u ponedeljak putuju na Zlatibor, gde će započeti drugu fazu priprema za novu sezonu. Ekipa je od petka jača za iskusnog vezistu Aleksandra Stoimirovića a narednih dana, kako kaže prvi čovek Crvenih, Milenko Marjanović očekuje se “bomba“ prelaznog roka.
“Bum prelaznog roka trebalo bi da bude Argentinac, koji će nam se priključiti u utorak na Zlatiboru, gde ćemo videti da li će zadovoljiti naše potrebe“, kaže Marjanović i dodaje: >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info <<
“Imamo ideju da dovedemo još jednog golmana i jednog igrača koji će pokrivati desnu stranu veznog reda. Stručni štab traži rešenja, zainteresovani smo i da od Partizana uzmemo Filipa Kneževića, a videćemo da li će on pristati“, rekao je Marjanović za “Ritam grada“.
Klub su do sada u ovom prelaznom roku napustili golman Knežević (prešao u Voždovac), Svojić (Radnički Niš) i Zoranović (?), dok je blizu odlaska Milošković kome je istekao ugovor.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.