FK Apolon 4 se plasirao u Kadetsku ligu Srbije

Izvor: KGsport.info, 19.Jun.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Apolon 4 se plasirao u Kadetsku ligu Srbije

Pobedom protiv čačanskog Borca od 1:0 (1:0) u drugoj baraž utakmici za popunu Kadetske lige Srbije, ekipa Apolona 4 je po prvi put u kratkoj istoriji kluba uspela da se dokopa najkvalitetnijeg ranga takmičenja. Iako su prvu utakmicu u Čačku izgubili sa 1:2, mladi fudbaleri Apolona 4 nisu se predavali i pobedom u revanšu osigurali su mesto u Kadetskoj ligi Srbije naredne sezone.
Važnost susreta kao da je „vezala“ noge kadetima Apolona 4 u prvih desetak minuta, ali kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << početna trema nestala, domaćin je počeo da igra u skladu sa očekivanjima, pa je tako došao do vođstva u 23. minutu. Vladimir Maksimović je prelepim udarcem sa preko 25 metara doveo svoj tim u vođstvo i kako se ispostavilo, postigao pogodak koji je Apolon 4 uveo u viši rang takmičenja.
Mogli su nastavku utakmice izabranici trenera Dejana Joksimovića i da dupliraju prednost, ali je i ovaj rezultat bio sasvim dovoljan da se obezbedi plasman u Kadetsku ligu Srbije, prvi put od osnivanja kluba 2010. godine.
Kadetima Apolona 4 je po završetku utakmice uručen i pehar namenjen šampionu regiona Zapadne Srbije.
Fudbaleri Apolona 4 sa peharom
Iz kluba poručuju da je plasman kadeta u kvalitetnu ligu Srbije samo pokazatelj dobrog i planskog rada sa svim selekcijama, zbog čega se nadaju da će i u narednom periodu dostojno reprezentovati grad Kragujevac.
Posebno se ističe dobra saradnja sa FK Radnicki 1923 u cilju razvoja mladih igrača iz Kragujevca. FK Apolon 4 je ujedno iskoristio priliku da čestita seniorskoj ekipi Radničkog 1923 na ulasku u Prvu ligu Srbije, a omladincima ovog kluba povratak u najviši rang takmičenja.
Foto: Apolon 4

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.