FJORENTINA SE POHVALILA: Naš Bleki je NAJBOLJI u Seriji A! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 10:28

FJORENTINA SE POHVALILA: Naš Bleki je NAJBOLJI u Seriji A! (FOTO)

Sjajne igre srpskog reprezentativca.

Bivši fudbaler Partizana Nikola Milenković vodi na listi strelaca u konkurenciji štopera Serije A. Ovaj podatak objavila je Fjorentina na svom zvaničnom Tviter nalogu navodeći da Srbin zauzima vrh ako se uzmu u obzir utakmice iz prošle i aktuelne sezone.

Milenković je pogodio mrežu u prošlom kolu protiv Udinezea, a kao golgeter se ostvario i protiv Napolija, Udinezea, Sasuola, Rome i Bolonje tokom prošle sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nikola Milenkovic è il difensore centrale che ha segnato più reti in Serie A (6) dall'inizio della scorsa stagione 💪#ForzaViola 💜 #Fiorentina pic.twitter.com/8MbHa0QJgs

— ACF Fiorentina (@acffiorentina) October 26, 2020

Ukupno je postigao devet golova na 92 utakmice za ljubičaste.

Dve ekipe koje igraju prelep fudbal, Atalanta i Ajaks, sastaju se večeras (21.00) u Ligi šampiona. Golovi su očekivani, pogotovo posle pobede Ajaksa nad Venlom za vikend od 13:0, a kvota na 3+ je 1,25, dok je na GG3+ 1,43. Što se ishoda tiče, kec je 1,90, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Ajaks.

Tokom prelaznog roka za Milenkovića se interesovao Juventus, ali i elitni klubovi iz Premijer lige. Ipak, ostao je u Firneci.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.