FILI NE IDE SA MVP-JEM: Boston brejknuo Sikserse, Embida rasplakao sin (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 08:20

FILI NE IDE SA MVP-JEM: Boston brejknuo Sikserse, Embida rasplakao sin (VIDEO)

Emotivne scene.

Košarkaši Filadelfija Seventiksersa poraženi su od Boston Seltiksa (114:102) u trećem duelu polufinala Istočne konferencije.

Posle uvodnog brejka i vođstva Siksersa, sada je Boston vezao dve pobede i ponovo vratio prednost domaćeg parketa. Zvuči čudno, ali kao da je Fila slabija ekipa kada je na terenu aktuelni MVP Džoel Embid, makar je tako za sada u ovoj seriji...

Kamerunac je duel završio sa 30 poena i 13 skokova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pre početka meča održao je govor povodom primanja nagrade za najkorisnijeg igrača, a pritom je i zaplakao.

Naime, u trenutku dok je dobijao prizanje, pomenuo je sina koji je dotrčao sa tribina i tu se Džoel raznežio.

Joel Embiid breaks down as his son joins him during his MVP presentation 🥹 pic.twitter.com/ye3d7JlCPT

— Yahoo Sports (@YahooSports) May 5, 2023

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Džejson Tejtum sa 27 poena i 10 skokova, a pratio ga je Braun sa 23. Al Horford je dodao 17, po 15 su imali Smart i Brogdon, dok je Vajt ubacio 13.

Pored pomenutog Embida, Harden je kod File meč završio sa 16 poena i 11 asistencija, dok je Maksi dodao 13.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.