FIFA suspendovala Bekenbauera!

Izvor: Press, 13.Jun.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA suspendovala Bekenbauera!

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da je Bekenbauer suspendovan na zahtev tužioca Etičkog odbora te organizacije Majkla Garsije.
Bekenbauer je bio član Izvršnog komiteta FIFA kada je glasanjem u decembru 2010. godine svetski šampionat 2022. dodeljen Kataru, a 2018. Rusiji.
Garsija je rekao da je Nemac prošle nedelje dva puta odbio da razgovara s njim, prenosi AP.
Bekenbauer je osvojio titulu svetskog prvaka i kao igrač i kao selektor, a trenutno je savetnik fudbalskog odbora FIFA i globalni ambasador nemačkog šampiona Bajerna iz Minhena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekenbauer suspendovan zbog toga što ne razume pitanja o korpuciji

Izvor: Sportal.rs, 13.Jun.2014

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala Franc Bekenbauer suspendovan je iz sveta fudbala na 90 dana. Ovu odluku donela je FIFA pošto je funkcioner Bajerna odbio da sarađuje sa istražiteljima povodom istrage o korupciji prilikom dodeljivanaj Svetskog prvenstva Kataru 2022.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.