FIFA stopirala prelazak Kuzana

Izvor: B92, 01.Mar.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA stopirala prelazak Kuzana



Pokušaj engleskog fudbalskog kluba Fulam da potpiše ugovor sa Danijelom Kuzanom je propao, pošto Svetska fudbalska asocijacija nije odobrila njegov transfer iz škotskih Rendžersa.

Napadač Kuzan je pristao da dodje u Fulam, ali je FIFA odlučila da to ne dozvoli, pozivajući se na pravilo koje zabranjuje da igrač nastupi za više od dva kluba u jednoj sezoni.

Kuzan je ove sezone igrao 20 minuta za francuski klub Lans, a potom je 1. avgusta prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Rendžerse.

"Pravni zastupnici oba kluba složili su se da imamo jaku osnovu za žalbu kod FIFA. Sada smo razočarani odlukom koja sprečava Danijela da se preseli u Fulam", rekao je izvršni direktor Rendžersa Martin Bajn, dodajući da su razočarani što je FIFA bilo potrebno previše vremena za odluku.

"Iako će naš klub poštovati odluku FIFA, to je naravno razočaranje za nas, posebno zbog igrača, kome želimo sve najbolje u budućnosti", saopštio je Fulam.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.