FIFA ponovo kaznila Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA ponovo kaznila Srbiju!

Svetska fudbalska federacija (Fifa) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije i Fudbalski savez Rusije zbog toga što su navijači te dve zemlje na Svetskom prvenstvu isticali uvredljive transparente.

FSS je kažnjen sa 20.000 švajcarskih franaka zbog isticanja "političkog i uvredljivog" transparenta na utakmici protiv Brazila.

Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je kažnjena sa 10.000 švajcarskih franaka zbog "diskriminatorskog transparenta" tokom utakmice sa Urugvajem.

Fifa je, takodje, upozorila ruski i srpski savez, ali i brazilski, zbog incidenata u koje su bili umešani navijači tokom meča Srbije i Brazila.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA se ponovo obrušila na Srbiju! FSS opet žestoko kažnjen zbog "uvredljivog i političkog" ponašanja! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Jun.2018

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije sa 20.000 švajcarskih franaka zbog "političkog i uvredljivog transparenta" na utakmici sa Brazilom, prenosi Rojters.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.