FIFA odgovorila, problem veličina slova!?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA odgovorila, problem veličina slova!?

Svetska kuća fudbala ne može da ne napravi skandal.

Fudbaler Argentine i Barselone je osvojio nagradu za najboljeg fudbalera u izbrou FIFA organizacije, njegovi glavni konkurenti su bili Virdžil van Dajk i Kristijano Ronaldo. Ipak glavne kritike nisu proistekle od njegovih rivala već se javilo nekoliko fudbalskih saveza koji tvrde da su njihovi glasovi izmanipulisani.

Najglasniji su bili iz FS Egipta pošto su njihovi glasovi za Mohameda Salaha nestali. Danas je FIFA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reagovala sledećom objavom.

"Imena na obrascima za glasanje bila su napisana velikim slovima i zbog toga se činilo da nisu ispravna", stoji u saopštenju kuće fudbala. Takođe je navedeno da glasove FS Egipta nije potpisao generalni sekretar te afričke zemlje te da zbog toga nisu prihvaćeni", stoji u saopštenju.

Ostaje da se vidi dalji koraci oštećenih strana, FIFA uverava fudbalsku javnost da je sve bilo korektno pošto je glasanje nadgledao nezavisni posmatrač iz Švajcarske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fifa zbog velikih slova nije uvažila glasove za najboljeg fudbalera

Izvor: RTS, 27.Sep.2019, 08:01

Svetska kuća fudbala saopštila je da glasovi tri zemlje u nagradi za najboljeg fudbalera godine nisu prihvaćeni, između ostalog i zbog toga što je ime na jednom glasu bilo ispisano velikim slovima. Titulu je odneo Mesi, ispred Ronalda i Van Dajka. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.