FIFA kaznila Porto zbog treće strane u transferima

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA kaznila Porto zbog "treće strane" u transferima

Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je portugalski klub Porto sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog kršenja pravila o transferima.

"Potro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost kluba i politiku u vezi sa transferima", navodi se u saopštenju FIFA.

Kompanija sa Malte "Doyen Sports", koja se dovodi u vezu sa Portom, pokušala je da ospori pravilo FIFA u zabrani vlasništva treće strane u ugovorima igrača.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Portugalci "muljali" sa transferima, stigla kazna iz FIFA!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Svetska fudbalska kuća je morala da reaguje...Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je danas portugalski klub Porto sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog kršenja pravila o transferima..."Poro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost kluba i politiku u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.