FIFA dozvolila Orlovima promenu terena

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA dozvolila 'Orlovima' promenu terena

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) dozvolila je da reprezentacija Srbije ubuduće trenira na drugom terenu, jer se pokazalo da je onaj na kome je trebalo da se priprema za utakmice završnog turnira prvenstva sveta nepripremljen i opasan.

"Kada smo pre četiri meseca poslednji put boravili ovde obećano nam je da će biti stavljena nova podloga, ali nam nije bilo rečeno da će to biti urađeno par dana pre našeg dolaska", rekao je portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bošković, a prenosi Asošijeted pres.

Prema njegovim rečima, FSS je odmah tražio dozvolu da ekipa trenira na drugom terenu i FIFA je to odobrila, pa će naš nacionalni tim od danas raditi na obližnjem terenu jednog ragbi tima.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov potvrdio je da je teren u toj meri neravan, da bi bilo gotovo nemoguće izbeći povrede.

"Očigledno je podloga postavljena kasno i nije bilo vremena da se slegne, pa je teren neravan, što je veoma opasno, jer postoji mogućnost da se neko povredi", rekao je Kolarov.

Aleksandar Luković je odgovarao na pitanja o igri našeg nacionalnog tima u odbrani i izrazio uverenje da su tri primljena gola na utakmici protiv Kameruna bili posledica gubitka koncentracije.

"Sigurno nismo izgubili samopuzdanje. Odbrana će ponovo biti čvrsta kao u kvalifikacijama, mada ekipu ne treba da delimo po linijama. I kada se branimo i kada napadamo to treba da radimo timski. U Beogradu nas je možda malo ponela atmosfera, što je dovelo do pada koncentracije", rekao je Luković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.