FENOMENALNO FINALE KUPA U OBRENOVCU: Nijanse su odlučile da trofej ode u Staru Pazovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 23:30

FENOMENALNO FINALE KUPA U OBRENOVCU: Nijanse su odlučile da trofej ode u Staru Pazovu

Ne bi bilo nezasluženo ji da je Tent slavio.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove su posle neverovatno uzbudljivih pet setova savladale obrenovački Tent sa 3:2 (25:14, 28:30, 14:25, 25:16, 16:14) u finalu Kupa Srbije.

U dvorani u Obrenovcu je više od 3.000 ljudi posmatralo ovaj meč i prepuno gledalište moglo je da uživa u fantastičnoj predstavi dva tima.

Prvi set ubedljivo je pripao ekipi Jedinstva iz Stare Pazove, koje je dominantno prepustilo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 14 poena rivalkama iz Tenta.

U drugom setu su imale devojke iz Stare Pazove i dve set lopte na 24:22, ali smo ušli u igru na razliku i na kraju je bilo 30:28 za Tent.

Obrenovčanke su bile ubedljive u trećem i revanširale se Pazovčankama za prvi identičnim rezultatom - 25:14.

Iako su mnogi mislili da će Tent tako nastaviti u četvrtom, Jedinstvo ga je dobilo sa 25:16 i peti set je odlučivao pobednika.

Tamo je opet Jedinstvo bilo bolje, povelo je sa 10:7 i činilo se da će suvereno gaziti do samog kraja. No, baš tada se desila serija Tenta od 4:0. Ipak, Jedinstvo je imalo više smirenosti i slavile su sa 16:14 i tako su stigle do trofeja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.