FENOMEN! Berni Eklston u 90. godini postaje otac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 21:20

FENOMEN! Berni Eklston u 90. godini postaje otac!

Bivši vlasnik Formule 1 u centru pažnje.

Nekadašnji vlasnik Formule 1 Berni Eklston saznao je sjajne vesti. Njegova supruga Fabijana Flosi (44) je trudna, a britanski milijarder će u 90. godini po četvrti put postati otac!

Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a četvrto Berniju, koji iza sebe ima tri neuspešna braka. Prvi put se oženio 1952. godine, i to sa Ajvi Bamford, s kojom ima ćerku Deboru (65).

Nije poznato javnosti kada se Eklston razveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od nje, a sledeći Eklstonov brak bio je sa Riječankom Slavicom Radić. Par se venčao 1985. godine, a razveo pre 11 godina. Berni i Slavica imaju dvoje dece, Petru (29) i Tamaru (35).

When you working...you got to wear the uniform #sochi #russiangrandprix 📸by Steven Domenjoz

Објава коју дели Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone) дана 29. Сеп 2019. у 10:45 PDT

Na kraju, Eklston je oženio Fabijanu Flosi, potpredsednicu marketinga za Grand Pri u Brazilu. Brak je sklopljen 2012. godine, a Bernijevo bogatstvo procenjuje se na 3,2 milijardi dolara.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bahata srpska naslednica uvek je u centru skandala, ali SADA JE NJEN OTAC: Svi bruje da će postati otac u 90 godina, a evo zašto nema njenog komentara

Izvor: Blic, 02.Apr.2020

Vest da će bivši vlasnik Formule 1, Berni Eklston postati otac u 90oj godini izazvala je brojne polemike, a njegova naslednica Tamara, koja je poznata kao skandal majstor se ovim povodom i dalje ne oglašava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.