FENER SIGURAN: Nanelijeva asistencija godine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2020, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENER SIGURAN: Nanelijeva asistencija godine! (VIDEO)

23 kolo.

Košarkaši Fenerbahčea slavili su pred praznim tribinama "Ulker sports" arene protiv Tofaša, rezultatom 84:75 (19:20, 25:17, 22:17, 18:21).

Ekipa Željka Obradovića izgubila je prvu četvrtinu minimalnim rezultatom, ali su u drugoj napravili preokret i na poluvreme otišli sa sedam poena viška. U trećem kvartalu domaći su stigli do maksimalnih plus 12 i tu je utakmica bila prelomljena. U poslednjoj deonici Tofaš se nije predavao ali Fener je rutinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priveo utakmicu kraju.

Pobednički sastav je predvodio De Kolo sa 19 poena, 14 je dodao Mahmatoglu po 12 su ubacili Veseli i Čandan. Srpski reprezentativac Nikola Kalinić postigao je 9 poena.

U poraženom sastavu 14 poena Ermiša, po 12 su dodali Jašar i Durmaz, dok je 10 ubacio Di Džej Vajt.

U centru pažnje je bio povređeni Džejms Naneli koji je sedeo pored parketa i svojim saigračima "asistirao". Naime, Amerikanac je svojim saigračima tokom zagrevanja delio dezinfekcioni gel, kako bi se što bolje zaštitili od korona virusa.

James Nunnally with the assist of the yearpic.twitter.com/2u5liUCMsh

— Emiliano Carchia (@Carchia) March 15, 2020

U drugom današnjem susretu Bursaspor je slavio protiv Bešiktaša sa 98:87.

Pobednički sastav je predvodio Kris Džouns sa 29 poena i osam asistencija, 20 poena dodao je Đan Lopez, 18 je sa klupe dodao Džerald Robinson, dok je 17 ubacio i Olaseni.

Kod Bešiktaša 27 poena Nemanje Đurišića, 20 je dodao Gočer (11as), dok su po 10 ubacili Jildizi i Savaš.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.