FATALNA DOKTORKA MU DOŠLA GLAVE: Zbog fotografije sa ovom lepoticom slavni fudbaler dotakao dno!

Izvor: Press, 27.Feb.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FATALNA DOKTORKA MU DOŠLA GLAVE: Zbog fotografije sa ovom lepoticom slavni fudbaler dotakao dno!

Francuski fudbaler Samir Nasri proglašen je krivim za uzimanje dopinga zbog čega je od strane UEFA suspendovan na šest meseci.
Foto:Instagram
Bivši fudbaler Mančester sitija je bio podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji u klinici "Drip Doctors" u Los Anđelesu, u kojoj rade vrlo atraktivne doktorke i medicinske sestre.
Terapija koja se primenjuje na ovoj klinici je zabranjena od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Svetske antidoping agencije (WADA).
 

 
Na društvenim mrežama se pojavila Nasrijeva fotografija sa prelepom doktorkom Džamilom Sozadah, koja radi na ovoj klinici.
 
Nakon toga WADA je i pokrenula istragu koja je dovela do šestomesečne suspenzije Nasrija i raskida ugovora sa Seviljom.
 

 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

POMUTILA MU PAMET: Osvanula fotka poznatog fudbalera i FATALNE doktorke koja mu je došla glave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2018

Upoznali su se na klinici gde je podvrgnut posebnoj terapiji...Francuski fudbaler Samir Nasri proglašen je krivim za uzimanje dopinga zbog čega je od strane UEFA suspendovan na šest meseci...DRUŠTVENE MREŽE GORE! Vrela Ivana Maksimović se SKINULA i ZAPALILA internet (FOTO)..STAVILA JE NAOČARE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.