FARMACEUTI HITAJU KA TITULI: Čabijeva mašinerija slavila u Hajdenhajmu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 19:04

"FARMACEUTI" HITAJU KA TITULI: Čabijeva mašinerija slavila u Hajdenhajmu!

Bundesliga, 22. kolo...

Još jedna pobeda "farmaceuta" koji su ovoga puta slavili protiv sasvim solidnog Hajdenhajma, ekipe iz sredine tabele. Leverkuzen je stigao do pobede od 1:2, dovoljne za čak 8 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bajern iz Minhena, koji ima i utakmicu manje.

Gosti su do prednosti stigli u 2. minutu nadoknade prvog poluvremena, Adli je prošao po levoj strani, poslao loptu u sredinu gde je bio Frimpong koji je pogodio za 0:1.

Tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovu utakmicu stavio je Adli, sve je teklo nekako lagano, Virc je poslao na kraju upotrebljivu loptu za pomenutog Adlija koji pogađa bez ikakvih problema za 0:2.

Konačan rezultat postavlja igrač domaćih Piringer u 87. minutu.

BUNDESLIGA, 22. kolo

Darmštad - Štutgart 0:1 (u toku)

Hofenhajm - Union Berlin 0:0 (u toku)

Majnc - Augsburg 1:0 (u toku)

Volfsburg - Borusija Dortmund 1:1 (u toku)

Hajdenhajm - Leverkuzen 1:2 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.