FALKO PRVI PUT STARTER: Vidite Zvezdinih 11 za Spartak! DVA napadača, povratnik i bez Degeneka u odbrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 16:57

FALKO PRVI PUT STARTER: Vidite Zvezdinih 11 za Spartak! DVA napadača, povratnik i bez Degeneka u odbrani

Povratak na formaciju 4-4-2.

Crvena zvezda u okviru 23. kola Superlige Srbije gostuje Spartaku u Subotici.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, odlučio je da u startnu postavu prvi put uvrsti Filipa Falka, poslednje pojačanje koje je stiglo na Marakanu.

Teško da će on odigrati čitav meč, pošto je i Stanković ranije izjavio da nema snage za svih 90 minuta, ali je Italijan ipak dobio nagradu za dobrih dvadesetak minuta u Ligi Evrope protiv Milana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zvezda će ovoga puta igrati u formaciji 4-4-2, Milan Pavkov i Dijego Falćineli su u špicu, dok u odbrani Miloš Degenek odmara, a četvorku čine: Milan Gajić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov i Milan Rodić. U tim se vratio i Veljko Nikolić koji se oporavio od povrede.

- Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Rodić - Petrović, Nikolić, Ivanić, Falko - Falćineli, Pavkov

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.