FALĆINELI PROMAŠIO, JERMENI KAZNILI: Vidite kako je Zvezda primila gol iz kontre i zakomplikovala meč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 20:58

FALĆINELI PROMAŠIO, JERMENI KAZNILI: Vidite kako je Zvezda primila gol iz kontre i zakomplikovala meč (VIDEO)

Imali su malo i sreće Jermeni.

Crvena zvezda igra meč plej-ofa za Ligu Evrope na Kipru, protivnik je ekipa Ararata iz Jermenije. Prvo poluvreme ovog meča proteklo je u agresivnoj, brzoj igri na obe strane, bilo je dobrih situacija ispred i jednog i drugog gola, ali ključni momenat viđen je u 45. minutu.

Crvena zvezda je povela 1:0 na samom kraju prve faze meča, precizan je bio Aleksandar Katai jednim spretnim udarcem sa ivice kaznenog prostora. Drugi gol za Zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigao je Falćineli u 60. minutu na centaršut Mirka Ivanića. Fantastična reakcija Italijana za vođstvo crveno-belih 2:0 pola sata pre kraja meča.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Ipak, u 72. minutu smanjio je Lima na 2:1 posle kontre i odbitka, te vratio nadu Jermenima. Pre toga je Falćineli propustio fantastičnu šansu za treći gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.