FAKU, TI SI DEO NAS: Oglasila se Zvezda, poznato gde Kampaco nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 19:57

FAKU, TI SI DEO NAS: Oglasila se Zvezda, poznato gde Kampaco nastavlja karijeru

Zvanična informacija.

KK Crvena zvezda se oglasio u četvrtak uveče i saopštio da Fakundo Kampaco više nije igrač crveno-belih.

- Nakon Luke Vildoze postao je drugi Argentinac koji nosio dres i grb Crvene zvezde, a svojim ponašanjem na terenu i van njega, davao je sve od sebe da reprezentuje klub na pravi način, ali i pomogne timu da ostvari što bolje rezultate na terenu.

Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Argentine Fakundo Kampaco nije više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrač našeg kluba.

Thank you @facucampazzo and good luck. You will always be a part of Red and White Family! 🔴⚪️#kkcz #WeAreTheTeam #CrvenoBelaPorodica pic.twitter.com/IKZFYbUZBj

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 13, 2023

Sa Crvenom zvezdom je osvojio 2 trofeja, prvenstvo Srbije i Kup Radivoja Koraća.

Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Fakundu na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere – navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Kampaco će, kao što je najavljeno, nastaviti karijeru u madridskom Realu sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.