FAKU IMA NOVOG MENADŽERA: Sad je mnogo jasnije gde će Kampaco igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 14:49

FAKU IMA NOVOG MENADŽERA: Sad je mnogo jasnije gde će Kampaco igrati sledeće sezone

Argentinac ima brojne ponude.

Iako se bliži kraj ove, Fakundo Kampaco uveliko razmatra ponude za sledeću sezonu. Plej Crvene zvezde je u tu svrhu angažovao novog menadžera, piše Mundo Deportivo.

Radi se o Kikeu Viljalbosi. Ako se zna da je ovaj agent u bliskim odnosima sa Real Madridom može se pretpostaviti gde će magični Argentinac nastaviti karijeru.

🚨 Facundo Campazzo regresará este próximo verano al Real Madrid

💰 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << El argentino está dispuesto a renunciar a contratos multimillonarios de varios equipos europeos para volver a vestir de blanco por mucho menos dinero

✍️ @josehuguet https://t.co/2NKkIFyiDx

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) May 11, 2023

Kako pišu špnaski mediji, Kampaco ima milonske ponude Monaka, Efesa i Crvene zvezde, ali daleko najveću od Panatinaikosa. Međutim, Fakundo želi da se vrati u Real. Navodno, novac nije primaran Kampacu koji će u španskoj prestonici zarađivati manje nego na drugom mestu. Isti izvor navodi da je tim sa Malog Kalemegdana spreman da mu ponudi 3.000.000€ neto po sezoni uz ugovor na tri godine, ali da Kampaco neće to prihvatiti.

Već ranije se pisalo da je Kampaco razgovarao sa Huanom Karlosom Sančezom , šefom košarkaških operacija u Realu, prilikom gostovanja Crvene zvezde u Barseloni.

Navodno, Real nudi tri miliona evra godišnje, što bi posle oporezivanja donelo Argentincu nešto više od jednog miliona. Kampaco je angažovao Viljalbosu kako bi bar još malo podigao ponudu Madriđana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.