FA pokrenula postupak protiv Murinja

Izvor: Sportal.rs, 08.Jan.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA pokrenula postupak protiv Murinja

Engleska fudbalska asocijacija (FA) pokrenula je postupak protiv menadžera Čelsija Žozea Murinja zbog komenatara datih na račun suđenja posle meča sa Sautemptonom.

Portugalac je bio ljut na sudiju Entonija Tejlora zbog toga što ovaj nije dosudio penal, već je pokazao žuti karton Fabregasu za simuliranje.

Murinjo je takvu odluku sudije nazvao skandaloznom i dodao da je penal bio "veliki kao Big Ben".

FA je obavestila Murinja da može da iskoristi pravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << žalbu do 13. januara i da neće protiv njega pokretati postupa zbog opaski koje je dao pre meča sa Stoukom, takođe vezanim za suđenje, već je samo opomenut zbog toga.

(Foto: Beta/AP/Tim Ireland)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Murinjo o 'kampanji', FA ne prašta

Izvor: B92, 08.Jan.2015

Fudbalska Asocijacija Engleske pokrenula je postupak protiv Žozea Murinja, posle izjave Portugalca – "da se vodi kampanja da sudije 'greše' na štetu Čelsija"...'Specijalni' je bio besan na sudije posle remija njegovog tima protiv Sautemptona na Sent Merisu (1:1), pošto Entoni Tejlor pokazao žuti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.